ÇORUM / ALACA - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Etiket Sonuçları: ALACA KAYMAKAMLIĞI

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü hem okulumuzda hemde İlçemiz de etkin olarak kutlanıldı. Cumhuriyitimizin 100.yılı etkinliklerinde görev alan arkadaşlar kaymakamlık başarı belgesi ile ödüllendirdi. Belediyemizde tüm öğretmenlerimize yemekli bir etkinlik düzenledi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz tarafından düzenlenen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Kaymakamımız Sayın Hicabi AYTEMÜR, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih ARSLAN ve daire amirleri ,okul müdürleri ve misafirler katıldı.Programımızda Cumhuriyetimizin 100.yılında 100 öğrencimizle etkinliğe katıldık. FIRÇANIN100'Ü etkinliği kapsamında dereceye giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler verdik. Yürüttüğümüz proje tanıtımı ile program sona erdi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılında Alaca Kaymakamlığı ve Alaca İlçe MilliEğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "VEFANIN YÜZYILI" proje kapsamında ilçemizde buulunan Şehit ve Gazi yakınlarına çeşitli ziyaretler yapıldı. Okulumuz ilçemizde yaşayan Gazi Erol YILDIRIM  ve ailesini ziyaret ederek kendisiyle çok özel zamanlar geçirdik. Kendisine ve alesine bundan sonraki yaşantılarında sağlık ve huzurlu yaşam dileyerek kendilerine olan minnetimizi sunduk.