ÇORUM / ALACA - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Başöğretmen Muttalip KARAKURT - Okul Müdürü

1969 Çorum Alaca doğumlu.İlkokulu Alaca Özhan İlkokulu´nda ,Orta ve Lise tahsilini Alaca Şehit Nedim Tugaltay Lisesi´nde bitirdikten sonra, üniversite tahsilini İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde tamamladı.Askerliğini yedek subay olarak Tunceli Ovacık´ta yaptıktan sonra Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik stajını tamamlayarak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik ünvanını aldı. 1997 yılında ilk olarak  Ağrı´nın Diyadin ilçesinin Heybeliyurt Okulu´nda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 2001 yılında Çorum Alaca Sarısüleyman Köyü İlköğretim okulunda 1 yıl öğretmenlik ve 1 yıl iaderecilik yaptı. 2003 yılında Alaca Merkez Dr.Ali Dedekargınoğlu İlköğretim okuluna sınıf öğretmeni olarak tayin oldu.2003-2018 yılları arasında Alaca Dr.Ali dedekargınoğlu İlkokulu´nda idarecilik yaptı. 2018 yılından beri Alaca mehmet Akif Ersoy İlkokulu/Ortaokulu´nda müdür olarak görevine devam etmektedir.Evli,2 çocuk babası.