ÇORUM / ALACA - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılında Alaca Kaymakamlığı ve Alaca İlçe MilliEğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "VEFANIN YÜZYILI" proje kapsamında ilçemizde buulunan Şehit ve Gazi yakınlarına çeşitli ziyaretler yapıldı. Okulumuz ilçemizde yaşayan Gazi Erol YILDIRIM  ve ailesini ziyaret ederek kendisiyle çok özel zamanlar geçirdik. Kendisine ve alesine bundan sonraki yaşantılarında sağlık ve huzurlu yaşam dileyerek kendilerine olan minnetimizi sunduk.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Neşet ANBAR ve öğrencileri tarafından resim sergisi düzenlendi. Alaca Cumhuriyet Meydanı'nda olan sergiye halkın ve öğrencilerin yoğun ilgisi vardı.

Haz

Serbest Kürsü Projesi kapsamında haziran ayı "Su İsrafı" konusu 4/A sınıfı öğrencilerinin anlatımlarıyla gerçekleşti.

Şbt

Serbest Kürsü Projesi kapsamında şubat ayı Geri Dönüşüm konusu 4/A sınıfı öğrencilerinin anlatımlarıyla gerçekleşti.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Nuran KARABULUT'un yürüttüğü "Serbest Kürsü" projesi olumlu davranış sergileme konusu ile başlamıştır. Diş sağlığı ve bakımı, geri dönüşüm, çevre bizim elimizde, başarıya nasıl ulaşırım, kitap okumayı nasıl alışkanlık haline getirebilirim ve su israfı adlı başlıklarla devam edecektir.

Ock

Serbest Kürsü Projesi kapsamında aralık ayı projemiz Olumlu Davranış Sergileme konusu 3/A ve 3/B sınıfı ile işlenmiştir. Sunumun sonunda öğrencilerimize iki haftalık davranış takip çizelgesi verilmiştir. Bu çizelgeler incelenmiş ve aynı zamanda öğrencilerimiz gözlemlenmiştir.  Bunun sonucunda 3/A sınıfından Nida Nur KAYA ve 3/B sınıfından Ümran Su KÖKSAL isimli öğrencilerimizin olumlu davranış sergiledikleri tespit edilmiştir. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

Serbest Kürsü Projesi kapsamında ocak ayı konumuz olan Diş Sağlığı ve Bakımı 3/B sınıfı öğrencilerinin anlatımlarıyla gerçekleşti.

Ock

Serbest Kürsü Projesi kapsamında aralık ayı konumuz olan Olumlu Davranış Geliştirme 3/A sınıfı öğrencilerinin anlatımlarıyla gerçekleşti.